V soboto 16.9.2023 je pod budnim očesom Mirana Vovka v Športnem parku Bledec v prelepem sončnem vremenu potekal tradicionalni turnir BLEJKO za starostne skupine igralcev U9 in U11. Turnir za igralce U9 je potekal dopoldan, sodelovalo je 12 ekip. Igralci so pokazali borbeno in všečno igro. NK BLED je sodeloval z eno ekipo igralcev in igralk U9. V pred tekmovalni skupini so nastopili z vrstniki iz NK BOHINJ,NK ZARICA, NK ŠENČUR in NK JESENICE. V četrt finalu so premagali ekipo ZARICE, v polfinalu NK BOHINJ v finalu, pa so klonili proti ekipi NK TRIGLAV in osvojili 2.mesto. Po mnenju vseh trenerjev , pa je bil za igralca turnirja izbran Nesta Dasović Ravnik za kar je prijel tudi pokal.
V popoldanskih urah pa se je na zelenico podalo 11 ekip v starostni kategoriji igralcev U 11, saj se turnirja niso udeležili igralci kranjske SAVE. NK BLED je sodeloval z dvema ekipama. Ena ekipa je žal izpadla že po skupinskih bojih, ena pa se je prebila do pol finala in na koncu osvojila odlično 4.mesto.Turnir so osvojili igralci NK ŠENČUR pred ekipo NK ŠOBEC Lesce in kranjsko ZARICO. Na razglasitvi rezultatov se nam je v večernih urah pridružil tudi blejski župan g,Toni Mežan, ki je igralcem podelil zaslužene pokale in medalje.
Zahvala vsem udeležencem turnirja za prijetno druženje in lepo preživet dan v Športnem parku Bledec.
Zahvala velja trenerjem, kakor tudi organizatorju turnirja Miranu Vovku in njegovi ekipi, da je turnir potekal nemoteno.
Ne smemo ,pa pozabiti tudi na starše ,kateri so igralce bučno spremljali izza ograje,
NK BLED