V soboto in nedeljo smo s selekcijami U8 in U9 igrali na turnirju v Šenčurju. 20 ekip je igralo v selekciji U8, 9 ekip pa je igralo v selekciji U9.

Kljub zgodnjim jutranjim uram so fantje iz selekcije U8 odlično odigrali tekme v skupinskem delu tekmovanja. Na štirih tekmah so trikrat igrali neodločeno in enkrat zmagali. Med ostalim jim je prazno mrežo uspelo ohraniti tudi proti favorizirani ekipi Triglava iz Kranja. To je zadostovalo, da smo se v nadaljnje tekmovanje – osmino finala, uvrstili kot 2. iz svoje skupine. Odločno smo začeli tekmo osmine finala proti ekipi iz Lesc. Fantje so igrali dobro in prikazali všečno igro, a žal je bil za fante na koncu usoden edini gol na tekmi, ki je padel iz povsem nenevarne situacije.

Selekcija U9 se je na istem turnirju borila dan po tem. Z zmago in neodločenim rezultatom so dokazali, da znajo igrati in da se lahko borijo tudi za najvišja mesta. V nadaljevanju tekmovanja pa so po besedah trenerja Robija po vsej verjetnosti pregoreli v želji po dobrem rezultatu. Nanizali so dva zaporedna poraza in končali na 6. mestu.

Pomembno je, da se tovrstnih turnurjev udeležujemo in nabiramo potrebne izkušnje.