V soboto 7.5.2022 in nedeljo 8.5.2022 smo s selekcijami U7 , U9 in U8 udeležili 7. Janovega memoriala v Šenčurju. Najprej se je na zelenico pognala ekipa NK BLED U9. Ekipe so bile razdeljene v pet skupin, blejska je igrala v skupini A, ki je bila zelo močna. Fantje so se borili več kot odlično vendar je na koncu za vstop v četrtfinale zmanjkalo tudi malo sreče.

Kasneje  so svoje mojstrovine na igrišču pokazali tudi najmlajši igralci NK BLED U7. Tekmovalci so bili razdeljeni v več skupin. Ekipa NK BLED U7 je nastopala v skupini C, kjer je sodelovalo 6 ekip. V igri sodelujejo 4 igralci, vratarja ni. Rezultati v tej starostni skupini se ne beležijo, kljub temu pa je potrebno poudariti viden napredek igralcev v igri in dobrem delu trenerjev, saj so igralci turnir odigrali z odliko. Posebna zahvala pa je tokrat namenjena staršem kateri so si vzeli čas in otroke pripeljali na tekmovanje, kljub nekoliko bol kislem vremenu.

V nedeljo pa se je 7.Janovega memoriala udeležila še ekipa NK BLED U8.Tekme so potekale  na zmanjšanem igrišču, v igri so bili po 4 igralci brez vratarja. Izidi tekem se v tej kategoriji igralcev ne beležijo, fantje in dekleti, pa so prikazali odlično igro in turnir končali z odliko. Hvala staršem za slike in bučno navijanje.

Čestitke vsem igralcem ekip in njihovim trenerjem za prikazano igro in trud.

Pomembno je, da se tovrstnih turnirjev udeležujemo in nabiramo potrebne izkušnje.