Minuli vikend se je dogajalo!
V soboto sta se tradicionalnega turnirja v Cerknici udeležili selekciji U13 in U11. Varovanci trenerja Ristić Grujota so vse do finala zabijali gole in zmagovali. Med 12 ekipami, ki so sodelovale v tej starostni skupini so na koncu zasedli odlično 2.mesto. Odlična uvrstitev ima malo grenak priokus, saj so v finalu izgubili šele po streljanju prostih strelov. Po odlični predstavi se je namreč finalna tekma končala z neodločenim izidom 1:1.

Za najboljšega igralca turnirja je bil proglašen naš Žiga Jerman.

Odlično se je odrezala tudi selekcija U11. Fantje in dekle so zabeležili dve zmagi in en poraz. Za napredovanje je bila usodna nekaj slabša gol razlika, ki nam tokrat žal ni šla v prid. Na podlagi prikazane igre, borbenosti in nekaj sreče bo lahko že naslednjič drugače. Le pogumno!

S selekcijami U9 in U11 smo se udeležili turnirja Rad igram nogomet (RIN) v Kranjski Gori. S prikazano igro smo bili zadovoljni in uspešni. Tekmovalnost je pri tovrstnih turnirjih sicer na drugem mestu. Pomembna so predvsem zaradi izkušenj, ki jih mladi igralci na takih tekmovanjih vsekakor pridobijo.

Čestitke vsem igralcem in trenerjem za dosežene rezultate.

Bravo fantje, super ste!