V nedeljo 20.9.2020 se je v ŠP BLEDEC pod budnim očesom organizatorja Mirana Vovka in njegove ekipe odvijal 5.zaporedni turnir BLEJKO 2020.

Na turnirju so sodelovale ekipe v starostni kategoriji U9 in U 11. Na roko nam je šlo tudi vreme, saj je bil v sončnem vremenu ambient na igrišču še toliko lepši.

Mladi nadobudneži so prikazali všečno in “fair” igro. V starostni kategoriji U 9 je sodelovalo 9 ekip, pri U 11 pa 16. Tekmovalci, kakor tudi gledalci so upoštevali priporočila NIJZ, tako, da se je turnir končal brez zapletov.

Obiskovalci turnirja so se lahko pomerili v nogo – kegljanju, oz. pokal NOGA BLEJKO 2020. Tisti najboljši so imeti možnost ugibati kolikšna je teža glavne atrakcije letošnjega BLEJKA 2020, to je bil pujsek BLEJKO. Pokal za najboljši rezultat je prejel Radonjić Maks iz NK BLED U9. Pujska BLEJKA , pa je po žrebu domov odpeljal Maksov vrstnik Matučec Tjaž.

Še enkrat se za uspešno zaključen turnir BLEJKO 2020 zahvaljujemo organizatorju turnirja Miranu Vovku, njegovi tehnični podpori, sodnikom, trenerjem in na koncu seveda tudi staršem, da je turnir potekal v najlepšem redu.

Slike dogodka si lahko ogledate na naši FB strani!

Nasvidenje in se vidimo prihodnje leto!

NK BLED