NK Bled je dne 14. in 15. septembra 2019 organiziral tradicionalni mednarodni nogometni Turnir »BLEJKO« za selekcije U-9 in U-11.

V soboto se je v športnem parku Bled zbralo kar 15 ekip selekcij U-11. Dve ekipi sta prišli s Hrvaške iz pobratenega kluba NK Križevci, ena pa iz zamejstva, NK Zarja iz Bazovice.

V soboto se je turnirja U-9 udeležilo 11 ekip. Dogajanje je oba dni spremljalo veliko število gledalcev, predvsem staršev otrok. Obiskal nas je tudi župan Bleda, g. Janez Fajfar, ki je povedal nekaj vzpodbudnih besed in podelil zaslužene medalje, ki so jih prejeli prav vsi udeleženci.

Skupno je bilo na turnirju preko 300 otrok, kar je za Blejka rekorden dosežek. Vsi otroci so prejeli tudi brezplačen obrok in pijačo. Zato gre zahvala pridnim kuharjem in natakarjem, ki prihajajo iz vrst domačega kluba.

Čeprav rezultat ni bil v ospredju, je bila v soboto najboljša ekipa iz Šmartnega pri Ljubljani, v nedeljo pa domača ekipa NK Bled. Nagrade so prejele štiri najboljše uvrščene ekipe, najboljši igralci in vratarji.

Hvala vsem za udeležbo, vidimo se prihodnje leto v še večjem številu.