NK Bled praznuje.

Že osemdeset let je minilo od tega, ko je na prvem nogometnem igrišču na Bledu v Veliki Zaki uradno zaživel nogometni klub Bled. Od leta 1938 pa vse do danes je NK Bled v času svojega delovanja preživel razpad dveh držav in eno svetovno vojno in nikoli, prav nikoli jim ni zmanjkalo ljubezni do nogometa in včasih prepotrebne in značilne gorenjske trme.

Oglejte si kratek prispevek.

Dragi prijatelji v posebno čast in ponos nam je biti z vami v tako dolgi in zanimivi zgodbi.

Poleg doseganja rezultatskih ciljev je najpomembnejše kvalitetno delo z mladimi igralkami in igralci v smislu vzgoje, nogometnega znanja in graditve vztrajnosti pri športu in življenju na sploh. Mladi igralci, ki jih je sedaj že več kot 100 potrebujejo zgled, katerega jim lahko ponudimo v uspešni članski ekipi, ki ji bo gotovo kmalu uspel preboj v 2. SNL. Nenazadnje pravilnost dela trenerjev potrjuje vodilni položaj praktično vseh selekcij na fairplay lestvicah.

Hvala za izkazano zaupanje, za ves trud in vztrajnost članom upravnega odbora, trenerjem, tehničnemu osebju, vodjem selekcij, vsem igralcem, staršem, še posebej pa županu Občine Bled, županu Občine Gorje in direktorju Občinske uprave Bled.

Hej, Bled, najboljši si! Gremo, ponosno naprej!!!